MASSATGE I TERÀPIA MANUAL

El MASSATGE és una de les tècniques de teràpia manual que usem els/les fisioterapeutes.

Consisteix en un seguit de maniobres que fem amb les nostres mans sobre el cos del pacient. Aquestes maniobres variaran en intensitat, velocitat, pressió, ritme i àrea abastida segons el que vulguem treballar i amb quina intenció.

Dins de cada massatge podem realitzar diverses maniobres encadenades, en un ordre i temps que dependrà de la finalitat que perseguim i de la resposta que detectem que es produeix a les diverses estructures del cos del pacient.

Els/les fisioterapeutes som els únics professionals capacitats per fer massatges amb finalitats terapèutiques. Si sol·licites el servei de massatge a Fisiosalut, sempre seràs atès/a per un/a professional amb la titulació de grau en Fisioteràpia o de diplomatura de Fisioteràpia.

ENS POTS DEMANAR HORA PER REBRE UN MASSATGE de DILLUNS a DIVENDRES, de 8:00 h a 20:30 hores. Pots consultar les tarifes a l’apartat corresponent d’aquesta web.

TERÀPIA MANUAL és un concepte que usem per referir-nos a diverses tècniques terapèutiques que els/les fisioterapeutes realitzem amb les nostres mans per tal d’aconseguir normalitzar l’estat i el funcionament d’una o diverses funcions del cos. Per aplicar-les és indispensable conèixer l’anatomia, la fisiologia i la biomecànica de les diverses parts de l’organisme.

La TERÀPIA MANUAL inclou el massatge, les traccions o decoaptacions articulars, les mobilitzacions (tant de les diverses estructures que conformen una articulació, com del teixit nerviós, tendinós, etc.), maniobres per desadherir estructures que no ho haurien d’estar i estiraments musculars, entre d’altres.

Moltes d’aquestes tècniques també podem ensenyar-les al pacient per tal que pugui continuar treballant per un objectiu terapèutic fent exercicis fora de la consulta.

contacta amb nosaltres

De dilluns a divendres de 08:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 20:30 h
(els dies festius tenim tancat)

Correu electrònic: fisiosalutmataro@hotmail.com