FISIOTERÀPIA A TRAVÉS DE MUTUALITATS (Rehabilitació)

Els tractaments de fisioteràpia que acostumen a autoritzar les diverses mútues mèdiques, d’accident, esportives o laborals formen part del procés de rehabilitació d’una lesió o brot d’una dolença. Mai no es tracta del manteniment d’un estat crònic.

Aquests tractaments solen consistir en unes quantes sessions continuades amb una freqüència de mínim dos dies setmanals (mai no es tracta de sessions aïllades).

Per poder iniciar aquest servei és indispensable que disposis d’una petició mèdica, haver demanat l’autorització per part de la companyia que abonarà el servei i concretar dia i hora amb nosaltres.

La ràtio de pacients per fisioterapeuta pot oscil·lar, però acostuma a ser de més de tres pacients per cada professional (excepte en alguna especialitat molt concreta, com rehabilitació del sòl pelvià o fisioteràpia respiratòria).

Durant les sessions de rehabilitació a través de mútues mèdiques seràs atès indistintament pels/per les diversos/es fisioterapeutes de l’equip de Fisiosalut. Tenim la teva història clínica centralitzada i hi anem anotant l’evolució, millores, incidències i canvis en el tractament, de manera que tots/es els/les fisioterapeutes estem al corrent del teu cas.

Consulta l’apartat “Mutualitats” si vols usar aquest servei. Allà hi trobaràs:

contacta amb nosaltres

De dilluns a divendres de 08:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 20:30 h
(els dies festius tenim tancat)

Correu electrònic: fisiosalutmataro@hotmail.com