EXERCICIS PER l’ARTICULACIÓ de l’ESPATLLA

Aquest és un vídeo que hem creat des de Fisiosalut Mataró per ajudar-te!

L’articulació de l’espatlla (en castellà, “articulación del hombro”) té molts graus de moviment: flexió i extensió, abducció i adducció, rotacions… Per aconseguir fer tots aquests moviments de forma correcta hi ha d’haver un equilibri entre tots els músculs i lligaments implicats en aquestes funcions.

A més, parlem d’”articulació de l’espatlla” com si en fos una de sola quan, en realitat, en els moviments que fem amb l’espatlla hi participen diverses articulacions: glenohumeral, escapulotoràcica, acromiclavicular, esternoclavicular,…

És per tot això que són força comuns les patologies en aquesta zona: tendinitis, bursitis, ruptures parcials de tendons, etc.

El vídeo que et presentem a continuació explica, amb molt de detall i de manera molt entenedora, els exercicis que t’ajudaran a millorar el dolor que pateixes a aquesta zona.

En la majoria de casos, les alteracions a nivell de l’espatlla estan associades a contractures a nivell de trapezi, de manera que són dues alteracions que es retroalimenten. És per això que t’aconsellem fer, també, els estiraments de la columna cervical que hem penjat en aquest mateix blog i que també trobaràs al nostre canal de Youtube.

Recorda que, en cap cas, els exercicis no han de provocar dolor.

Posa’t roba còmoda i segueix-nos!!!

contacta amb nosaltres

De dilluns a divendres de 08:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 20:30 h
(els dies festius tenim tancat)

Correu electrònic: fisiosalutmataro@hotmail.com