truqui’ns directament: 93 799 78 58

Carrer del Pintor Marià Andreu, 1, Mataró veure planell

Homeopatia

La Homeopatia:

La Homeopatia va iniciar-la el metge alemany Dr. Samuel Hahnemann fa uns dos-cents anys.

És una medicina que no tracta la malaltia, sinó la persona malalta en totes les seves característiques i símptomes a nivell físic, emocional i mental.

Un dels principis bàsics de la Medicina Homeopàtica és que les persones tenim la capacitat de recuperar la salut amb les nostres pròpies defenses. Els medicaments homeopàtics, d'origen vegeta, animal o mineral, activen aquesta capacitat i ajuden a restablir l'estat de salut. La curació que aconseguirem serà de llarga durada i a un nivell profund.

Indicacions de la Homeopatia:

La Homeopatia pot tractar qualsevol malaltia aguda o crònica, essent especialment eficaç en malalties cròniques com la migranya, al·lèrgia, asma, depressió, ansietat, reumatisme, èczemes,…

En cas que no hi hagi possibilitat de curació, la medicina homeopàtica pot frenar l'avanç de la malaltia i millorar la qualitat de vida del malalt.

Titulació i intrusisme:

Com en qualsevol camp que afecta la nostra salut, és molt important que qui ens tracti sigui un professional amb la titulació adequada.

En el cas de la Medicina Homeopàtica, és molt recomanable que el professional sanitari sigui una persona Llicenciada en Medicina, ja que alguns medicaments homeopàtics que se'ns receptin poden substituir-ne d'altres d'al·lopàtics (o convencionals). El o la llicenciada en Medicina que fa un diagnòstic i aplica un tractament d'homeopatia ha d'haver fet el Màster en Homeopatia.

vegeu tots els serveis