Truqueu-nos directament: 93 799 78 58

Carrer del Pintor Marià Andreu, 1, Mataró vegeu el plànol

On es troba el nostre Centre?

Fisiosalut Mataró es troba a Mataró, la capital del Maresme, dins la Província de Barcelona. Al carrer Pintor Marià Andreu, número 1, planta baixa..

El carrer Pintor Marià Andreu és un carrer molt curt però molt ben localitzat dins la ciutat de Mataró: Si ens situem a la conegudíssima Plaça Granollers (la del tranvia de caixa Laietana) i baixem per la Ronda Prim en direcció cap al Mar, el primer carrer que trobarem a la nostra dreta és el carrer de Fisiosalut.


Ver mapa más grande

Com podeu arribar a Fisiosalut Mataró?

Des de Mataró:

En autobús:

A la plaça Granollers hi arriben els següents autobusos que et deixaran a un carrer a peu de Fisiosalut Mataró: Línia 5, línia 6, línia 7 i línia 8 del Mataró Bus.

Des de fora de Mataró:

En cotxe:

Arribareu a Mataró per la C-32 (autopista del Maresme) i agafeu la sortida "Mataró Oest". Arribareu a una rotonda i agafeu una avinguda en direcció: "Centre Ciutat". Aquesta avinguda es diu Via Europa i fa baixada en direcció al Mar. Deixareu un Decathlon a la vostra dreta i continuareu aquesta via (Via Europa), fareu la volta a una rotonda que té unes Fonts al mig: és la Plaça Itàlia (pot ser que les fonts no estiguin enceses però veureu el cartell amb el nom de la plaça). Continueu baixant per la Via Europa. La següent rotonda és la Plaça Granollers (la reconeixereu perquè és una plaça amb un tramvia vermell al bell mig, publicitat de Caixa Laietana). La voregeu, també, i continueu en direcció al Mar per la mateixa via que canvia de nom i es diu ara "Ronda Prim". A la primera cantonada gireu a mà dreta, és el carrer Pintor Marià Andreu.
Hi ha un aparcament subterrani que veureu des de la Plaça Granollers, es diu "Parquing Plaça Granollers". Podeu aparcar-hi el cotxe i, quan sortiu de la nostra consulta, us donarem gratuïtament un tiquet que serveix per a pagar la primera hora d'aparcament. (Només en cas de tractaments a nivell privat, és a dir, serveis no coberts per mútues mèdiques o d’accident)

En Autobús (directe autopista):

  • Mataró – Barcelona: línies C1 i C2 de l'empresa Casas (Grup Sarbús) (autopista)
  • Mataró – Bellaterra: línia C5 de l'empresa Casas (Grup Sarbús) (autopista)
  • Mataró – Granollers – Aeroport Girona: Barcelona Bus (juliol i agost) (autopista)
  • Mataró – Granollers – Sabadell: Barcelona Bus

En Autobús (fent parades):

  • Mataró – Barcelona: Línia C10 de l'empresa Casas (Grup Sarbús)
  • Mataró – Llavaneres – Sant Vicenç de Montalt: línia 20 (empresa Casas)
  • Mataró – Vilassar de Dalt: línia 30 (empresa Casas)
  • Mataró – Veïnat del Cros – Argentona: Sagalés
  • Mataró – Granollers – La Roca del Vallès: Sagalés
  • Mataró – Argentona – Dosrius – Canyamars: Sagalés

En tren:

Amb Rodalies Renfe, és la línia C1, baixareu a l'estació de Mataró.